14 Декември, 2021 10:27 6 165 5

Серхио Агуеро продава личния си Aventador

  • серхио агуеро-
  • lamborghini-
  • aventador

Звездата на Барселона почти не е карал матовото Lamborghini

Серхио Агуеро продава личния си Aventador - 1

Серхио Агуеро е аржентински футболист, който през годините е носил екипа на Манчестър Сити, Атлетико Мадрид, а сега и Барселона. Нападателят не е от изявените автомобилни ентусиасти, но все пак не остава назад от своите колеги и в гаража му може да се намери черно Lamborghini Aventador от 2014 година.

Серхио Агуеро продава личния си Aventador

Именно то е обявено за продажба в сайта AutoTrader, а според километража, спортното купе не е изминало повече от 4230 километра за периода от седем години.

Серхио Агуеро продава личния си Aventador

Въпреки, че Агуеро купува суперколата през 2014 година, в интервю през изминалата година той споделя, че няма идея защо я е купил. „Почти не съм я използвал, единственото, което прави в момента е да събира студ от дъжда.“ Колата се продава на цена от около 220 хиляди евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Пешо карбуратора

    20 1 Отговор
    Ако е сериозен, вадя веднага 7 хилки и го репатрирам
  • 2 Колко хилки ?

    3 1 Отговор
    Ще му иска
  • 3 Име

    5 1 Отговор
    Ми личният много ясно.Може ли да продаде нечии чужди.Факти, концентрация трябва.
  • 4 Blackthorn

    13 0 Отговор
    Въпреки, че Агуеро купува суперколата през 2014 година, в интервю през изминалата година той споделя, че няма идея защо я е купил. „Почти не съм я използвал, единственото, което прави в момента е да събира студ от дъжда.“ - пращи от мозък този ритнитопковец!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.