15 Декември, 2021 18:45 2 045 15

Спряха търга на „Сердика спортни имоти“: Спортният министър взе първото си важно решение

  • сердика спортни имоти-
  • радостин василев-
  • академика 2011-
  • национална спортна база

Радостин Василев проведе тричасово заседание по темата

Спряха търга на „Сердика спортни имоти“: Спортният министър взе първото си важно решение - 1
Снимка: БГНЕС

Новоизбраният министър на младежта и спорта Радостин Василев взе първото си важно решение, като изпълняващ длъжността, спирайки търга за държавното дружество „Сердика спортни имоти“, научихме от dsport.

Василев проведе тричасово заседание с представители на заинтересованите страни и временно реши да преустанови тайния търг за активите му.

Паралелно с това се блокират подобни действия, свързани и с „Национална спортна база“ и „Академика 2011“, тъй като и трите попадат под шапката на министерството.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво , Руди

    17 2 Отговор
    Сега организирай НАП , а си земе некои задължения от едни прошляци ..

    Коментиран от #9

  • 2 CaizerSoze

    5 13 Отговор
    Т.е. директорите и мошениците да продължат да си правят далаверите в тези дружества!

    Коментиран от #10

  • 3 Лейка

    15 3 Отговор
    Браво и правете нещо разумно за напред. Успех и не се предавайте!
  • 4 Арена Армеец

    15 2 Отговор
    Кузманов, слугата, се надяваше да му подпишат грабежа наречен търг в 12 без 5! "...Спортното училище на ЦСКА е държавно. Карат собствените си деца да тренират в зали, наети на търг от други хора. Как става това? На една от залите родителите събраха пари да я ремонтират. След това дойде "Сердика спортни имоти", много хареса ремонта ... и .... реши да увеличи наема...."
  • 5 Славия-София

    1 12 Отговор
    Ей чорбар веднага се скрий.
  • 6 Ани Дудулева Атак@

    0 3 Отговор
    Този е неделник.Питам го нормално ли е да взима 10 бона а той вика че кое му е нормално
  • 7 Браво

    7 0 Отговор
    за което !
  • 8 същите

    7 4 Отговор
    ТОЯ СЪЩИЯ НЕ БЕШЕ ЛИ АДВОКАТ НА ЦСКА - СОФИЯ ПО ЕДНО ВРЕМЕ? НАЛИ МОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ ЗА КОГО БИ "ИГРАЛ" ?? ОНЯ ОТ МИКРЕ ДЪЛЖИ МИЛИОНИ ЗА ДЪЛГА НА БИВШЕТО ЦСКА, ЗАГРАБИ ДЪРЖАВНИТЕ БАЗИ И СЕ ОПИТВА ДА "ПРЕМЕТНА" ДЪРЖАВАТА И НАС И ДА ЗАГРАБИ И БОРИСОВАТА ГРАДИНА! А ТОЯ , УЖ "НОВ И МОРАЛЕН" ЩЕ ГО ИЗСЛУШВА, ВМЕСТО ДА МУ ПОИСКА ВСИЧКО ДЪЛЖИМО И ДА МУ КАЖЕ, БЧЕ В ПАРКА НА НАРОДА НЯМА ДА СТРОИ! И ТИЯ САМО ПОДМЕНИХА ОНИЯ

    Коментиран от #11

  • 9 Данъчен

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Браво , Руди":

    Хахаха откога спортният министър е и Финансов такъв? А вие кога ще си платите 4М на Сердика. А също и УЕФА ви гони за 1М неплатени към бивши фиутболисти😊. Следим ситуацията изкъсо, предният път завлякохте държавата с 11М сега няма да ви се размине.

    Коментиран от #12

  • 10 ЦСКАар

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "CaizerSoze":

    Е те нали са държавни на кой му пука, щом нас не ощетява пука ми за държавата.
  • 11 ЦСКАар

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "същите":

    Същият и то по времето на свети Ал Томов идолът на чорбарите. Пред стадиона който е в ПАРК шяло да има 3000 паркоместа и 3 достъъпа до стадиона в ПАРКА, търговска част в ПАРКА и щели да му построят паметник на Гришата. Може и на Георги Илиев и на Илия Павлов, Маргините и всичките мафиоти да сложат паметник. Само гледай как ще фалират Сердика и ще занулят наново 4М дълг, ето ти нов морал.
  • 12 НАП

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Данъчен":

    Ще помислим върху ПРЕДЛОЖЕНИЕТО .
  • 13 kjl

    4 0 Отговор
    Бронзовият медалист от европейско, което още не се е провеждало, беше решил че ще обърне и това в търговия и грабеж, както направи с нещастната федерацията на която е председател. Да раздаде на доверени лица залите и стадионите построени от нашите бащи. От което да лапне нещо и за себе си. Да, ама май няма да стане. Само някой да не го набие пак съвсем случайно, както се случи преди месец. Че вече е бай никой, точно какъвто беше и преди.

    Коментиран от #14

  • 14 Фалит

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "kjl":

    Именно ще фалираме дружествата и пей сърце. Народа нали е богат ще плаща. Чакаме фалита на Сердика.
  • 15 кУмУнист

    2 1 Отговор
    Новия министър човек на цска и микренското джудже. Още с първото си решение облагодетелства цска и стъпка интереса на държавата и парите дължими към нея. Да им е честит.