Last news in Fakti

16 Декември, 2021 13:14 1 539 3

Извънредна среща на високо ниво в Реал Мадрид, решават сериозен проблем

  • реал мадрид-
  • коронавирус-
  • ла лига

Ръководството на „белия балет“ се опасява, че броят на инфектираните може да по-голям, тъй като футболистите в клуба ежедневно прекарват доста дълго време заедно на тренировъчната база

Извънредна среща на високо ниво в Реал Мадрид, решават сериозен проблем - 1
Снимка: БГНЕС


Реал (Мадрид) свика извънредна среща на ръководството, след като стана ясно, че в отбора има сериозен брой на футболисти, заразени с COVID-19.

Вчера стана ясно, че Лука Модрич и Марсело са дали положителни резултати на тестове за коронавируса. Сега обаче испанското издание „Vozpopuli“ твърди, че още играчи – поне петима, също са заразени.

Именно този факт и предстоящата в неделя среща с Кадис от Примера дивисион са предизвикали спешната сбирка на управата. На нея ще се решава дали да бъде поискано отлагане на двубоя. Кралския клуб е лидер в класирането на първенството с 42 точки, на осем пред преследвача Севиля, който е с мач по-малко.

Ръководството на „белия балет“ се опасява, че броят на инфектираните може да по-голям, тъй като футболистите в клуба ежедневно прекарват доста дълго време заедно на тренировъчната база.

Както е известно, през последната седмица редица клубове регистрираха случаи на заразени играчи. Това доведе до отлагането на техни мачове за първенство и в евротурнирите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.