Last news in Fakti

20 Декември, 2021 17:30 2 928 1

Байерн си хареса една от малкото останали звезди в Барселона

  • сержиньо дест-
  • барселона-
  • байерн мюнхен

„Баварците“ си търсят нов десен бранител

Байерн си хареса една от малкото останали звезди в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен е в търсене на нов десен бранител и по тази причина от клуба са се спрели на една от малкото останали звезди в състава на Барселона - Сержиньо Дест, научихме от Fichajes.

Младият американец едва наскоро пристигна на „Ноу Камп“, но въпреки това се превърна в основна фигура, както под ръководството на Роналд Куман, така и под това на Шави.

Повод за нуждите на „баварците“ е фактът, че Бенжамен Павар прекалено често лекува контузии, а и нерядко се справя по-добре в ролята на централен бранител. Така зоната остава една от малкото, в които Юлиан Нагелсман няма достатъчно опции.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рой

    3 0 Отговор
    Ква звезда е пък това дърво Дест.А дано го вземат и отърват Барса от него.И без това има много за чистене ...