22 Декември, 2021 20:15 1 845 1

Предстоят решителни мачове в Снукър Гран при България

  • снукър-
  • братислав кръстев

С три победи от три мача Братислав Кръстев е едноличният лидер в група А

Предстоят решителни мачове в Снукър Гран при България - 1
Снимка: Circle Media

Днес и утре предстоят решителните мачове в груповата фаза на втория турнир от веригата Снукър Гран при България, който се провежда в зала „Универсиада” в София.

С три победи от три мача Братислав Кръстев е едноличният лидер в група А, но битката за второто място в групата е много оспорвано. С по една победа и една загуба са Симеон Райков, Теодор Чомовски и победителят от пролетния турнир победител Георги Величков. Вчера Кръстев победи с 3:0 фрейма Величков, а днес с победата си с 3:0 фрейма срещу Георги Георгиев, който вече има три загуби, Братислав на практика си гарантира участие на полуфиналите.

В група Б води Виктор Илиев с две победи от два мача. Също с две победи, но от три мача е Спасиан Спасов, а с две победи от четири мача е Велиан Димитров, като Спасиан и Велиан заемат второ и трето място в групата. Последните мачове и в двете групи ще определят как ще изглежда и крайното подреждане.

Във втория турнир от веригата Снукър Гран при България участват 10 играчи, разпределени в две групи, като първите двама от всяка група се класират на полуфиналите. Финалът на турнира е в петък и започва в 12:00 часа.

Феновете на снукъра могат да гледат на живо мачовете от вечерните сесии на Снукър Гран при България, които се излъчват по B1B Box. Полуфиналите, които са утре вечер и финалът също ще се излъчват на живо по B1B Box.

Програма на вечерната сесия на Снукър Гран при България – мачовете, които се излъчват на живо по B1B Box:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники Василев

    0 0 Отговор
    Братислав Кръстев срещу Спасиан спасов показа с играта си какво е да си съсредоточен в играта и заслужено отива на финала.Отлично съдийство.Коментатора само да коментира по-професионално като Олек Велинов,Братислав Кръстев и Георги Величков които редовно следим по ЕВРОСПОРТ 1 на турнирите на професионалистите Честито на Олег ,че приятелят му Рони спечели последният турнир.Успех на всички стукър играчи от България и дано по-скоро видим някой от тях при професионалистите.Бъдете здрави.