Last news in Fakti

1 Януари, 2022 16:00 727 9

БФС: Убедени сме, че по-добрите моменти за любимия ни спорт предстоят

  • бфс-
  • нова година

От федерацията също се присъединиха към новогодишните пожелания

БФС: Убедени сме, че по-добрите моменти за любимия ни спорт предстоят - 1
Снимка: БГНЕС

Новата 2022 г. официално настъпи и по традиция започваме с пожеланията. Българският футболен съюз се присъедини към тази традиция с послание към всички футболни деятели у нас.

Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов желаят успех на всички клубове и футболни деятели през новата 2022-а!

Искрено вярваме, че всички препятствия, които футболното семейство на България и обществото ни като цяло трябваше да преодолеят през изминалата година, ни направиха по-мъдри, и за пореден път доказаха, че силата е в единението!

Убедени сме, че по-добрите моменти за любимия ни спорт предстоят – и с общи усилия можем да ги реализираме!

Още веднъж честитим настъпването на новата 2022-а и желаем щастие и късмет на всички представители на българското футболно семейство!“, написаха от съюза.

Изминалата 2021 г. бе доста трудна за българския футбол, въпреки факта, че два клуба представляваха страната ни в европейските клубни турнири. Оттук насетне ни предстои много работа, за да върнем любимия ни спорт там, където му е мястото.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏆🏁🥇

    7 4 Отговор
    Любимият ни спорт е Формула 1 не някакви ритнитопковци 👍🏻
  • 2 Мхммм

    10 1 Отговор
    Да предстоят със предстоящото ви премахване от управлението. Не наядохте се кърлежи
  • 3 КОТарАК

    8 0 Отговор
    мда-чакаме и макетата да ни бият
  • 4 Не че

    10 0 Отговор
    някой вярва !
  • 5 Подуямие

    8 0 Отговор
    Наздраве!
  • 6 Съмнявам се

    9 1 Отговор
    Щом Бобчо е начело
  • 7 КонТрол

    8 0 Отговор
    Ами да, то по-лоши вече не останаха.
  • 8 Next

    8 2 Отговор
    За перука и компания всеки един ден на чело на бъфъсъ е хубав, краде се безнаказано, нали и малък Кольо с никлозета намазва от крадените пари на тати-перукати.
  • 9 Песимист

    2 4 Отговор
    С отбори като Литекс и Лудогорец няма как да се оправим това са едни перални на пари. Трябват орбори като ЦСКА 1948, Славия и Левски. За съжаление с Бербатов начело Стойчо Младенов ще коли и беси и съвсем ще затънем в помията. Явно се чака Бербатов да почне разправянето на комплелсарите със съдиите и другите отбори, комунизма се връща. Един манекен Бербатов на чело и отзад ще му дърпат конците.