4 Януари, 2022 12:25 529 3

БФС ще разясняват на клубовете използването на системата ВАР

  • бфс-
  • клубовею-
  • клубове-
  • efbet лига-
  • var-
  • вар

Съдийската комисия при БФС отново предоставя възможност на всички футболни клубове в Първа професионална лига да бъдат посетени на място от опитни VAR инструктори, преди началото на пролетния полусезон

БФС ще разясняват на клубовете използването на системата ВАР - 1
Снимка: БГНЕС

От БФС отново ще разясняват на клубовете от efbet Лига използването на системата ВАР. Това ще се случи преди началото на пролетния полусезон.

"Съдийската комисия при БФС отново предоставя възможност на всички футболни клубове в Първа професионална лига да бъдат посетени на място от опитни VAR инструктори, преди началото на пролетния полусезон.

По подобие на проведените през пролетта на 2021 г. срещи, клубовете ще получат разяснения за работата и използването на „VAR”, както и възможността да зададат своите въпроси, свързани със системата", написаха от централата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боби друса гюбеци наквасен

    3 1 Отговор
    Системата е позната, ако си платите достатъчно, по ВАР съдията ще види каквото на вас ви отърва!
  • 2 тошо

    0 1 Отговор
    Ситуация:" перфектно подаване по тъч линията , последвано от подаване на ляво и пас на дясно , перфектно засечен с глава и дългоочакван и решаващ ГОЛ ..." !!! Да , ама не , всеизвестен поръчков съдия започва безкраен разговор с...... кой го знае с кого ???!!! минават 4-5 минути и ???!!! Въпросният прави знака на монитора !!! След нови 2-3 мин. отива до се убеди в ...???!!! В това ,което и кьоравият го видя !!! нови две - три минути и ... дръжте се ГОЛ , т.е. това , което бе ясно на всички !!! Отбелязват се 5мин продължение и това всичкото е вече история !!! Тоест няма ВАР , няма кереч , както си решат "свирчовците": това е истината , " а вае остальное дорожная пиль !!! Или нови десетки милиони "помощи " за ФИФА от бедна БГ !!!
  • 3 иди ми дойди ми

    0 1 Отговор
    Вар ще се използва за боядисване на стадиона на ЦСКА-то. В България не я търси. Ако имахме стадиони,като в Англия и Франция,това е друго нещо.