Last news in Fakti

3 Януари, 2022 11:02 2 921 4

Скандалът между Челси и Лукаку продължава да се разраства

  • челси-
  • ромелу лукаку-
  • томас тухел-
  • висша лига-
  • интер

На профила си във „Фейсбук“ белгиецът е отбелязал, че е футболист на Интер, а не на лондонския клуб

Скандалът между Челси и Лукаку продължава да се разраства - 1
Снимка: БГНЕС

Скандалът между Челси и Ромелу Лукаку не само не стихва, но продължава да се разраства. На профила си във „Фейсбук“ белгиецът е отбелязал, че е футболист на Интер, а не на лондонския клуб.

В същото време обаче в „Инстаграм“ голмайсторът не е променял клубната си принадлежност.

Преди няколко дни в интервю пред „Скай Спортс Италия“ Лукаку разкритикува остро настоящия си треньор в Челси Томас Тухел, признавайки че не се чувства щастлив на „Стамфорд Бридж“ и че мечтае да се завърне в Интер.

В Челси полудяха от изказването, а германският специалист извади белгиеца от групата за домакинския мач с Ливърпул за първенство, завършил 2:2 снощи.

Според непотвърдена информация Лукаку е поискал трансфер още сега, през януарския трансферен прозорец. Той се завърна в Челси през лятото, когато беше закупен именно от Интер.

За днес е предвиден разговор на четири очи между Ромелу и Тухел.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    14 4 Отговор
    както стана дума вчера - прав му път! не става за начина, по който играе "челси". играта става по-бавна и абсолютно предвидима. лукаку вкара няколко гола, докато треньорите на другите отбори не му хванаха цаката. после - почти нищо. да вземе пример от другите играчи, които играят където ги сложи тухел. може и да не са щастливи, но мълчат и играят. той не е класата, която би му позволила да се изказва по този начин, точно пред важен мач. да си ходи!

    Коментиран от #2

  • 2 xXxX

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    Хубаво, ама тия милиони, дето са дадени за него, кой ще ги върне? Погба има същия проблем в МЮ. Не са круши на пазара, да ги продаваш на килограм.

    Да е мислел като подписва договора. Пълен палячо. Иначе лапа по милион евро на месец, вероятно. Ако му ги спрат и го осъдят да им плати сумата по остатъка на догвора (както футболистите обичат да правят, когато вината за раздялата е на клуба), тогава да го видим какви интервюта ще дава.
  • 3 Фенка

    3 5 Отговор
    с Нацито разбирателство неможе да има, те само кмандарят и са коне с капаци, Луканката да бега надалече !!!
  • 4 Гост

    8 0 Отговор
    Странна работа. Позлатяваш някакъв полуграмотен примитив щото знаел от коя страна да ритне една топка, а той върши простотии. Изненада.