Last news in Fakti

4 Януари, 2022 10:25 938 0

Sky Sports: Лукаку и Томас Тухел заровиха томахавката

  • челси-
  • ромелу лукаку-
  • томас тухел-
  • висша лига

Разпрата започна след интервю на Лукаку пред италианска медия, в което си позволи да разкритикува работата на германския специалист

Sky Sports: Лукаку и Томас Тухел заровиха томахавката - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Челси Ромелу Лукаку и мениджърът на "сините" Томас Тухел са заровили томахавката и белгиецът остава част от лондонския клуб, твърди Sky Sports.

Разпрата започна след интервю на Лукаку пред италианска медия, в което си позволи да разкритикува работата на германския специалист. В отговор мениджърът го извади от групата за мача с Ливърпул (2:2), а медиите на Острова спекулираха за възможен предстоящ трансфер в Тотнъм.

Според английската медия двамата са изяснили ситуацията и не се очаква бъдеща продажба на играча, тъй като белгиецът се е извинил за думите си.

Очаква се Тухел да даде повече подробности относно развоя на събитията на днешната си пресконференция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА