Last news in Fakti

7 Януари, 2022 09:55 4 110 9

Ето колко плаща Левски за лагера в Турция

  • левски-
  • турция-
  • лагер-
  • зимна подготовка

Ръководството на „сините“ е преценило, че на този етап е най-важно отборът да се подготви добре за втория дял от първенството

Ето колко плаща Левски за лагера в Турция - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще плати 160 000 евро за лагера в Турция, съобщава „Мач Телеграф“. Сумата е впечатляваща на фона на финансовата криза, която тегне вече доста време на „Герена“. В нея влиза едномесечният престой на тима в Белек и чартърният полет до турския курорт.

Ръководството на „сините“ е преценило, че на този етап е най-важно отборът да се подготви добре за втория дял от първенството. На заден план е селекцията, която струва около 8 пъти по-малко. „Сините“ привлякоха Ноа Сонко Сундберг и Вендерсон Цунами като свободни агенти, а за нападателя Уелтън беше платена минимална транферна сума, защото договорът му изтичаше през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    4 1 Отговор
    И ВЪРХУ ТОВА СЪМ РАСЪЖДАВАЛ, НО ДА НЕ ДРАЗНИМ "ЛЕВСКАРА".
    АКО НЕ Е ВЯРНО ДА ОПРОВЕРГАВАТ.
    И АКО СА СТАНАЛИ ЛЪЖИТЕ МНОГО НА СЪД. ТОВА Е ЧУВСТВИТЕЛНА ТЕМА ЗА ЛЕВСКИ. ПАРИТЕ.
  • 2 ЦСКА

    9 2 Отговор
    Не гледам в „чинията” на другите, но ми е интересно, феновете, които дават безвъзмездно парите си, знаят ли, какви савъзнагражденията на ръководителите им и, къде отиват парите им?

    Коментиран от #4

  • 3 Боли ме шнура

    4 2 Отговор
    Според мен нещата не са чисти докрай, явно се въртят пари на тъмно.
  • 4 Левскар

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА":

    Ти като даваш пари за Българската коледа знаеш ли къде отиват? Даването не е на сила, получаваш някакво удивлетворение че си помогнал. Дали наистина помагаш? Левски беше технически пред фалит един ден се събудихме и Божков го нямаше а наследството му..... оле мале играчи и треньор с огромни заплари а не ставащи за нищо. Все едно 10 Вилсхуда ама без Гриша Ганчев и без спонсори??? Въпреки това отбора е жив ръководството е добро чакаме и треперим. Който не иска не дава, никой няма да го обвини че не е Левскар то си е за него. И сега за критиците Левски е в такова положение че вече не може да се спаси само с рязане на разходи!!! Рязане на разходи означава и рязане на приходи. Ние имаме нужда от добър пролетен полусезон както растенията слънце. Ама да сме играли с юноши е нали видяхме 5 мача 4 загуби и 10то място ама да нямало лагер с кой да играем контроли с Локомотив Каспичан ли? Иначе отново Мач телеграф знае всичко откъде ли? Или просто налучква? Ако човек иска да има по детайлна информацуя да стане акционер ще получава финансови отчети иначе като фенове трябва просто да вярва и да се надява.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Вижте

    3 1 Отговор
    Това колко ще плати си е клубна тайна.Тоя да каже колко ще плати Припока за лагера .Но на Левски всичко трябва да му се знае.Ето това не е професионално.

    Коментиран от #7

  • 7 Интриги

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Вижте":

    Да и аз това питам как червените баници Мач телеграф, Топспорт и Темаспорт знаят колко струва лагера на Левски а не знаят на ЦСКА София? Как знаят заплатата на Боби Цонев а не на Кайседо? Как знаят че идвал някакъв Сърбин а не знаят кой идва на Армията? Червените баници само налучкват и плетат интриги.
  • 8 Стоян Александров

    3 0 Отговор
    Левскар съм, НО ИСТИНАТА Е ЧЕ СЕ ПЕРЪТ МНООООООГОООО МРЪСНИ ПАРИ В МОМЕНТА В ЛЕВСКИ. ТОВА Е ПОЗОР. Пак ще е празен стадиона и пак нищо няма да спечелим. Просто позор. 100% ще ни бият отбори които не са мръднали от града си. Помним кака Монтана би омотаха едно време, а тренураха в снега в Монтана, а нашите бяха пак един месец на курорт.
  • 9 Julian

    0 0 Отговор
    Раев и Борето плащат с парите на балъците.