7 Януари, 2022 09:37 1 591 3

Станимир Стоилов и неговите помощници продължават да работят без заплати в Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол

Условието на Мъри, за да се завърне на "Герена", бе да се плащат редовно заплатите на футболистите и персонала, за да може той да изисква от тях

Станимир Стоилов и неговите помощници продължават да работят без заплати в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов и неговите помощници продължават да работят без да са получили и един лев, откакто са в клуба. Условието на Мъри, за да се завърне на "Герена", бе да се плащат редовно заплатите на футболистите и персонала, за да може той да изисква от тях. Поради тази причина той и щабът му решиха да не получават заплата, за да може финансовото състояние на клуба да се подобри, да се погасят част от дълговете, а и да може Левски да замине на зимен лагер в чужбина.

Столичният гранд ще плати около 160 хил. евро за престоя си в Турция, където ще се готви при отлични условия. Доста от футболистите са изразили задоволството си от хотела, където отборът е настанен.

Стоилов иска тимът му да бъде добре подготвен за втория дял от първенството, а и той е доказал, че може да донесе печалба на клубовете си след подобна инвестиция. Самият Мъри призна, че е готов да се раздели с всеки от играчите си, ако това ще помогне за подобрение на финансовото състояние на отбора.

Припомняме, че в последните дни на миналата година беше преведена по една заплата на футболистите и персонала и по този начин остана да им се дължи още едно месечно възнаграждение.

До момента "сините" се подсилиха с трима нови футболисти - Ноа Сонко Сундберг, Цунами и Уелтън. Единствено за последния ще се плаща символична трансферна сума, но това ще се случи напред във времето.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    3 2 Отговор
    ЧОВЕК КОЙТО РАБОТИ ЗА МЕРСИ ОТ НЕГО РАБОТА НЕ ЧАКАЙ...

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ръмпези":

    ПЕТорчо Неустойчев или супата кога ще работят без пари за МЕНТЕТО?
  • 3 Алфа Вълкът

    2 3 Отговор
    Много наивни хора има, взимат си на ръка паричките, а другите се трупат като дълг!