Last news in Fakti

7 Януари, 2022 12:34 4 883 0

Луис Суарес пред завръщане в Барселона?

  • луис суарес-
  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • футбол-
  • ла лига

Все още няма никакви преговори, но самият Суарес също би се радвал да се завърне на "Камп Ноу"

Луис Суарес пред завръщане в Барселона? - 1

Бъдещето на Луис Суарес изглежда неясно, като се заговори за негово напускане на Атлетико (Мадрид). Уругваецът имаше пререкания с треньора Диего Симеона, а и не се намира в най-добрата си форма.

Възможно е той да напусне "Уанда Метрополитано" още през януари, а ако това се случи, сред кандидатите за подписа му ще бъде... бившият му отбор Барселона, информира турският журналист Екрем Конур.

Все още няма никакви преговори, но самият Суарес също би се радвал да се завърне на "Камп Ноу", откъдето бе изгонен през 2020 от Роналд Куман и Хосеп Мария Бартомеу. Към него вече имаше интерес от бразилския гранд Коринтианс, но той иска да продължи кариерата си в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА