7 Януари, 2022 19:00 918 6

Уволнен треньор от Бундеслигата призна, че е използвал фалшив „зелен сертификат“

  • зелен сертификат-
  • covid-19-
  • вердер-
  • маркус анфанг

Той е обект на разследване от прокуратурата

Уволнен треньор от Бундеслигата призна, че е използвал фалшив „зелен сертификат“ - 1
Снимка: БГНЕС

Маркус Анфанг призна вината си, че е използвал фалшив „зелен сертификат“, научихме от германското издание Der Spiegel.

Бившият треньор на Вердер Бремен бе отстранен от поста си през ноември, когато се появиха съмненията, че е манипулирал системата, а няколко месеца по-късно е направил самопризнания пред прокуратурата.

Местните власти приемат много сериозно подобни нарушения и се очаква Анфанг да получи много тежко наказание за деянието си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    3 0 Отговор
    масово се ползват фалшиви сартификати жената лапитата сас моя влизат вав мол вав навсякаде кадето се всетиш
  • 2 Последния Софиянец

    1 0 Отговор
    И аз съм с такъв, чудо голямо. Пък и не смятам да умирам, защото го изкарах поне три пъти. Рашков в моя случай ще е без работа в борбата с лекарите издаващи такива сертификати

    Коментиран от #4

  • 3 мда

    1 0 Отговор
    Н фалшив вирус - фалшив сертификат.
  • 4 Гого

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    И по сайтовете ли влизаш с него? Голяма работа си тука Ончо 😘
  • 5 Fury

    3 1 Отговор
    От два дни слушам, че ако се ваксинираме на 70 процента ще отпадне зеленият сертификат. Продължавам да слушам как в нидерландия, не е отпаднал, във финландия не е отпаднал в австралия не е отпаднал и май никъде не е отпаднал. Но сега четох в нюз бг,че американска банка citygroup щяла да уволнява неваксинираните си служители и.... Ми светна лампичката. Полека полека гледат да ни ваксинират до степен в която неваксинираните останат по малко от ваксинираните и след това ще ни покажат дървото което са ни подготвили да го гризкаме. Притеснен съм от случващото се. На нищо от което казват не вярвам защото имам очи имам уши. Канцлера на австрия с бустер и ковид без симптоми но се бил изолирал ами да си хакне мегабустер нали така предлагаха от астра ли беше или от файзер. Отношението на управляващите към народите в момента ми прилича, че държавите са концлагери а тези отгоре ни се разпореждат с живота така да се каже подчиняват ни и ни отнемат всичко което ни различава от един обикновен роб от едно време. Наще нали искат да провеждат информационна кампания, ще им дам идея каква да е основната точка на тази кампания. Да отворят флакони с ваксини и да ги изследват като за целта сформират комисия в която задължително да присъстват по равен брой медицински лица кактои от така наречените антиваксари макар, че на мен ми звучи грубо, но както и да е, идеята е да присъстват антиваксари и пповаксъри по равен брой и да изследват ваксините и по конкретно тяхното съдържание сл
  • 6 Класика

    2 0 Отговор
    Че е избягал от матрицата и го търсят ли ще получи тежко наказание!?!?!?