Last news in Fakti

7 Януари, 2022 19:30 1 060 1

Моуриньо беснее след дузпа №25 за Милан в рамките на 18 месеца

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • милан

„Специалния“ застана на губещата страна в дербито от Серия А

Моуриньо беснее след дузпа №25 за Милан в рамките на 18 месеца - 1
Снимка: БГНЕС

Милан срази Рома с 3:1, след като получи две дузпи, макар и да отбеляза само една от тях. Тези решения обаче накараха Жозе Моуриньо да се разбунтува за пореден път срещу съдийството в Италия.

Липсва качество в съдийството. Вижда се, че Тами Ейбрахам прави движение с ръка, но целта му не бе да спре топката. Ако дават такива дузпи, тогава трябваше да има нарушения и срещу Дзаниоло и Ибанес. Или свириш три дузпи, или нито една“, каза Моуриньо след мача, цитиран от италианската преса.

Междувременно двата наказателни удара в мача се оказаха под №24 и 25 в рамките на 18 месеца за „росонерите“. Клубът е най-лансираният в това отношение в Серия А, макар в 24% от случаите да се стига до пропуск от бялата точка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    1 0 Отговор
    Ти затова си приятел с тройчо , щото все съдиите са ви виновни ...