Last news in Fakti

9 Януари, 2022 21:54 1 983 1

Нов голям срам за Рома: "Вълците" водеха на Ювентус с 3:1 до 72-рата минута, но загубиха

  • ювентус-
  • рома-
  • 4:3-
  • серия а

Начинът, по който загубиха "вълците" срещата, като измерение на срама може да се сравнява със загубата с 1:6 от Бодьо/Глимт в турнира Лига на конференциите

Нов голям срам за Рома: "Вълците" водеха на Ювентус с 3:1 до 72-рата минута, но загубиха - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Ювентус спечели гостуването си на Рома на "Олмипико" след фамозен обрат в екшън, изпълнен с голове, картони, положения и спорни ситуации.

Ейбрахам откри в 11-ата минута, а Дибала изравни седем по-късно. В началото на втората част Михтарян изведе "джалоросите" отново напред, а капитанът Пелегрини покачи с фамозно изпълнение от фал в 53-ата.

После обаче на ход бе грандът от Торино. Първо, след хубаво центриране на Мората Локатели с глава намали за 3:2, а три минути по-късно Кулушевски изравни след невероятна суматоха и попадение, зачетено след видеопреразглеждане.

След още три минути - само седем след попадението на Локатели, обратът бе пълен. Левият бек Де Шильо направи 4:3 за Юве след удар в близкия ъгъл на Патрисио.

Минути по-късно Рома получи своя шанс, след като Де Лихт бе изгонен за игра с ръка в наказателното поле. Отсъдената от Давиде Маса дузпа бе пропусната от капитана на "вълците" Лоренцо Пелегрини.

Минутите до края не стигнаха на момчетата на Жозе Моуриньо и те допуснаха втора поредна загуба в дерби среща за 2022-а година, след като преди 3 дни загубиха от Милан с 1:3.

Начинът, по който загубиха "вълците" срещата, като измерение на срама може да се сравнява със загубата с 1:6 от Бодьо/Глимт в турнира Лига на конференциите.

В другия мач от Серия А, игран по същото време, Специя спечели гостуването си на Дженоа с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дистрибутора

    7 1 Отговор
    Ах, колко жалко е да си римски шут с тренер като Мяуриньо. Мяууууууу