16 Януари, 2022 20:25 1 455 0

Жозе Моуриньо: Кой луд човек каза, че Спинацола ще се върне през ноември?

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • леонардо спинацола

Левият бек получи тежката травма в четвъртфинала срещу Белгия на UEFA EURO 2020

Жозе Моуриньо: Кой луд човек каза, че Спинацола ще се върне през ноември? - 1
Снимка: БГНЕС

Леонардо Спинацола няма да може да участва в квалификациите за Световното първенство през март, тъй като възстановяването му отнема повече време от очакваното. Левият бек получи тежката травма в четвъртфинала срещу Белгия на UEFA EURO 2020.

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо предупреди медиите на пресконференция, че медицинският щаб ще сгреши, ако не бъде предпазлив и изрази недоумение от статиите, които излизаха за неговото възстановяване.

„Кой луд човек каза, че Спинацола ще се върне през ноември? Това е много сериозно нараняване, невъзможно е да се възстанови толкова бързо. Още от първия ден предположих, че Спинацола няма да бъде на разположение този сезон“, заяви Специалния.

„Гадзета дело Спорт“ пише още, че прегледът на Спинацола при професора, извършил операцията, е отложен с няколко седмици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА