Last news in Fakti

11 Януари, 2022 09:16 3 905 0

Първо във ФАКТИ: Даниел Генов подписва с нов отбор от efbet Лига

  • даниел генов-
  • локомотив софия-
  • селекция-
  • футбол

Крилото на Берое може да се смята за почти сигурно ново попълнение на Локо София

Първо във ФАКТИ: Даниел Генов подписва с нов отбор от efbet Лига - 1

Даниел Генов ще бъде поредното ново българско попълнение на Локомотив София, научи ФАКТИ. Сделката може да се смята за договорена, като първо Генов ще разтрогне своя контракт с Берое по взаимно съгласие и няма да търси финансови обезпечения от “заралии”.

Това ще е втори престой на Генов в клуба, след като по-рано той бе при столичните “железничари", именно в пика на кариерата си - през сезон 2014/15, когато изявите му не останаха незабелязани от родните топ клубове, а тогавашната му форма му донесе и временно място в националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА