Last news in Fakti

13 Януари, 2022 14:27 1 837 5

Роналдо: Не съм в Юнайтед, за да бъда шести или седми

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

„Червените дяволи“ търпят разочароваща кампания до момента и вече замениха Оле Гунар Солскяер с Ралф Рангник през декември след тежките поражения от Лестър, Ливърпул и Уотфорд

 Роналдо: Не съм в Юнайтед, за да бъда шести или седми - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо заяви, че не е приемливо Манчестър Юнайтед да се стреми към нещо по-малко от класиране в Топ 3 във Висшата лига и предупреди, че не е в клуба, за да се бори за седмо място. „Червените дяволи“ търпят разочароваща кампания до момента и вече замениха Оле Гунар Солскяер с Ралф Рангник през декември след тежките поражения от Лестър, Ливърпул и Уотфорд.

Рангник постигна четири победи от седем мача и допусна само три гола, но 19-кратните шампиони все още са седми в Премиър лийг и изостават на 22 точки от лидера Манчестър Сити след само 19 мача.

„Не приемам манталитетът ни да е такъв, че да се целим в нещо по-малко от челната тройка във Висшата лига. Мисля, че за да създам добри неща, понякога трябва да се лиша от нещо. Надявам се, че Юнайтед може да вдигне нивото и да е това, което феновете искат“, започна Роналдо.

„Сега можем да променим нещата. Знам пътя, но няма да го споменавам тук, защото не мисля, че е етично от моя страна да казвам това. Това, което мога да кажа, е, че можем да се справим по-добре. Не искам да съм тук, за да бъда на шесто или седмо място. Тук съм, за да се опитвам да печеля“, продължи той.

Португалската суперзвезда каза също, че смяната на мениджъра в клуба е била трудна, но Ралф Рангник трябва да получи време, за да обърне нещата.

Въпреки че Рангник подобри резултатите на Юнайтед, представянията на тима не бяха впечатляващи,като отбелязаха повече от гол в даден мач само един път.

„Откакто пристигна преди пет седмици, промени много неща. Но той се нуждае от време, за да предаде идеите си на играчите. Отнема време, но вярвам, че той ще свърши добра работа. Знаем, че не играем най-добрия футбол, но имаме много мачове да се подобрим“, добави Кристиано.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Значи

    7 5 Отговор
    ще бъдеш 8-ми.
  • 2 Конфуций

    7 5 Отговор
    Като не иска Юнайтед да е на 6 или 7 място - да си тръгвай и да гледа отстрани как отбора върви нагоре.
    Солскяер направи толкова много, после дойде този, където само си гледа рекордите и всички трябваше да играят за него. Това не е отборна игра и никой футболист не е по-велик от отбора. Време му е да разбере, че не може целия свят да се върти около него
  • 3 иво

    5 3 Отговор
    И Юве не те взеха да станат за смях, ама ги направи. общо взето където отидеш прецакваш всичко
  • 4 иво

    8 0 Отговор
    Меси е вкарал само 1 гол във Френското първенство.
  • 5 Имаше едно време

    1 2 Отговор
    един популярен лаф по стадионите - "Излез да ги подсилиш..."