Last news in Fakti

14 Януари, 2022 10:50 2 888 1

Джейми Карагър: Никой няма да прости нa Ливърпул и собствениците, ако Салах напусне клуба

  • мохамед салах-
  • ливърпул-
  • джейми карагър-
  • висша лига

Салах иска да получава заплата като всички топ играчи във Висшата лига и по света, и защо да не получи?

Джейми Карагър: Никой няма да прости нa Ливърпул и собствениците, ако Салах напусне клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър смята, че феновете на тима никога няма да простят на собствениците на клуба, ако не успеят да задържат голямата звезда на тима Мохамед Салах.

„Червените” и египетският национал водят преговори за нов договор в продължение на няколко месеца, но все още няма развръзка по темата.

В интервю пред списанието GQ преди няколко дни, Салах бе категоричен, че желае да остане в клуба и е поставил своите условия пред собствениците. Мнозина твърдят, че египетският национал е поставил високи финансови изисквания и именно това спъва сделката за момента.

„Салах иска да получава заплата като всички топ играчи във Висшата лига и по света, и защо да не получи? Той напълно го заслужава, говорим за един от най-добрите играчи в света. Тук не става въпрос да дадеш на играча точно каквото иска, но не мисля, че някой ще прости на Ливърпул и собствениците, ако Салах напусне клуба през лятото или в рамките на следващите 18 месеца. Салах е легенда на Ливърпул, един от най-добрите играчи, които клубът е имал и въпросът трябва да бъде решен възможно най-скоро”, сподели Джейми Карагър, който в момента работи като футболен анализатор.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lyutow

    3 2 Отговор
    Ако името му беше Стив отдавна да са
    приели и подписали всичките му искания.
    Даже щеше да е носител на златната топка
    Засъжаление името му е САЛАХ.