14 Януари, 2022 17:30 1 476 1

Барса отново си хареса капитана на Валенсия

  • хосе гая-
  • барселона-
  • валенсия

По традиция „каталунците“ привличат някои от най-добрите играчи на „прилепите“

Барса отново си хареса капитана на Валенсия - 1
Снимка: БГНЕС

Прогнозите, че Барселона ще се превърне в отбор, който спазва стриктна финансова дисциплина, не се оправдаха и привличането на Феран Торес за €55 млн. доказват това. Именно по тази причина слуховете, че „каталунците“ проявяват сериозен интерес към капитана на Валенсия Хосе Гая, звучат правдоподобно.

Пресата в Испания допуска, че Жоан Лапорта ще потрие отново магическите си ръце и ще намери €40 млн., за да откупи левия бранител.

Шави изглежда има сериозен проблем по цялата ос на защитата си. Жорди Алба е несменяем титуляр, но все по-често си личи, че умората и контузиите са напът да го съсипят. Дани Алвеш пък е на 38 години и въпреки това е смятан за първи избор пред младия Сержиньо Дест. Американецът дори често е използван в по-офанзивна роля.

Ако Хосе Гая се озове на „Ноу Камп“ той ще последва примера на редица свои предшественици, като самият Алба и митичният голмайстор Давид Вия. Не бива да забравяме, че и Феран Торес игра на „Местая“ преди да премине в Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кралския клуб

    2 0 Отговор
    Барса още дълги години ще диша прахта на Реал.