Last news in Fakti

16 Януари, 2022 15:46 748 0

Валенсия се класира напред за Купата на краля

  • валенсия-
  • купа на краля-
  • атлетико балеарес

Десетият във временното класиране в Ла Лига поведе още в първата минута на двубоя и запази аванса си до края на срещата

 Валенсия се класира напред за Купата на краля - 1
Снимка: БГНЕС

Валенсия победи с 1:0 като гост третодивизионния Атлетико Балеарес в осминафиналите на турнира за Купата на Испания и продължава напред в състезанието.

Десетият във временното класиране в Ла Лига поведе още в първата минута на двубоя и запази аванса си до края на срещата. 25-годишният бразилец Маркос Андре бе намерен отлично от Урош Рачич и реализира за 1:0 за гостите.

Валенсия имаше още шансове да порази вратата на домакините, но Юнус Муса пропусна на два пъти. В 13-ата минута той получи добър пак и стреля, но не успя да преодолее стража на Атлетико Балеарес Шави Жинар. Пак американският национал Муса отправи силен удар в 74-ата минута, но бе блокиран от защитник на домакините.

След успеха в турнира за Купата на краля в Испания за Валенсия предстои домакинство на Севиля на 19 януари в мач от 21-ия кръг на Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА