Last news in Fakti

16 Януари, 2022 00:22 3 960 4

Прекратиха дербито за Купата на краля, удариха играч на гостите с метален прът (ВИДЕО)

  • бетис-
  • севиля-
  • купата на краля

Двубоят бе прекъснат при резултат 1:1

Прекратиха дербито за Купата на краля, удариха играч на гостите с метален прът (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Севилското дерби в турнира за Купата на краля между Бетис и Севиля бе прекратено в края на първото полувреме. Причина за това стана фактът, че играч на гостите бе ударен в главата с хвърлен от трибуните предмет.

На появилите се кадри в социалните мрежи се вижда, че става дума за метална пръчка.

Двубоят бе прекъснат при резултат 1:1.

След като сам се увери с какъв предмет е бил ударен Йоан Жордан, главният рефер на срещата изпрати играчите на двата тима в съблекалните поради съображения за сигурност.

След известно време на суетене и разговори между официалните лица на срещата, главният съдия и делегатът на мача взеха решение да прекратят двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Oт Испания

    12 0 Отговор
    Не е метален прът , а пластмаса,не че има някакво значение
  • 2 никой

    8 3 Отговор
    Падна като за дузпа
  • 3 ттт

    3 0 Отговор
    Европейско възпитание. А тука преди няколко години стреляха със сигнална ракета срещу полицайка.
  • 4 емигрант

    8 2 Отговор
    Барселона и Севиля са най-големите симуланти в Ла Лига /Испания/, а Жордан е комбинация от двете, юноша на Барса и играе за Севиля. Пръчката е пластмасова и няма как да го повали като "но каут" още повече, че когато се беше вече изправил и очакваха решението на съдийската бригада край тъча той отново се свлече съвсем симулативно още веднъж по препоръка на треньорът си, а преди това се размотаваше около страничната линия. Жордан дори не кървеше, при удар с желязна тояга като тази от такова разстояние главата му трябваше да е сцепена и да кърви обилно, но всички знаят, че Лопетеги и компания са симуланти.......