Last news in Fakti

12 Януари, 2022 19:00 615 1

Севиля има сериозен интерес към Корона от Порто

  • хесус корона-
  • порто-
  • севиля

Крилото може да си спечели мечтания трансфер в Ла Лига

Севиля има сериозен интерес към Корона от Порто - 1
Снимка: БГНЕС

Мексиканецът Хесус Корона по една или друга причина стана най-популярното име в португалската Примера Дивизион, но сега е напът да се озове в испанския Севиля, ако информацията на спортния журналист Фабрицио Романо се потвърди.

29-годишното крило на Порто е сред водещите цели на „андалусийци“ тази зима, като с негова помощ Юлен Лопетеги се надява, че ще може да стопи дистанцията до Реал Мадрид и да превърне тима си в реален претендент за титлата.

Корона е оценяван на €22 млн. от Transfermarkt, което би трябвало да е напълно по силите на испанския гранд, особено ако амбициите за трофей този сезон са сериозни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мисир

    0 0 Отговор
    А Барселона от боко Банкянския.