Last news in Fakti

17 Януари, 2022 15:30 6 628 2

Обявиха важна промяна за началото на новия сезон във Formula 1

  • formula 1

Пилотите вече ще имат повече време за подготовка преди всяко състезание

Обявиха важна промяна за началото на новия сезон във Formula 1 - 1
Снимка: БГНЕС

Остават точно 2 месеца до началото на новия сезон във Formula 1, а организаторите вече планират някои важни промени. Освен фактът, че ще имаме рекорден брой етапи - 23, пилотите вече ще тренират при променен график, научихме от официалния сайт на състезанието.

През 2021 г. бе направен експериментален опит да се намали времето за петъчните тренировки от 90 минути на 60, но изглежда това не се прие за промяна в положителна посока. Именно по тази причина тренировките отново ще бъдат с продължителност от час и половина.

Между двете тренировки в петъците ще има пауза от 150 минути, а официалните пресконференции ще се състоят в ранните часове на деня и ще приключват 90 минути преди началото на официалната подготовка на пистата.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.