Last news in Fakti

9 Декември, 2022 16:58 1 675 2

Red Bull Racing забрани на Макс Верстапен да кара мотор

  • макс верстапен-
  • red bull racing-
  • motogp-
  • formula 1

Нидерландецът признава, че има огромен афинитет към мотоциклетите от MotoGP

Red Bull Racing забрани на Макс Верстапен да кара мотор - 1
Снимка: БГНЕС

Двукратният световен шампион във Formula 1 - Макс Верстапен, призна, че отборът му е наложи забрана за шофиране на мотоциклети от сериите MotoGP, предаде GrandPX News.

Нидерландецът споделя пред изданието, че от Red Bull Racing се опасяват, че най-добрият им пилот може да да счупи крак по време на едно подобно фиаско, а това би било фатално за амбициите на отбора в собствената надпревара.

Верстапен признава още, че е опитал да ги убеди, но се е вразумил от рисковете, въпреки пристрастията му към мотоциклетизма.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгений Минчев

    9 0 Отговор
    На мен пък ми забраниха да карам трамвай защото много бърках педалите.
  • 2 АВС

    6 3 Отговор
    Този е еднократен шампион, миналата година получи подарък от безумния Маси.... Срам за ФИА, че допуска такива огромни нарушения!