Last news in Fakti

17 Януари, 2022 18:30 3 381 0

Арсенал влиза в преговори с един от най-заклетите си врагове

  • диего коста-
  • арсенал-
  • атлетико минейро-
  • челси

Диего Коста в продължение на години тероризираше „артилеристите“ във Висшата лига

Арсенал влиза в преговори с един от най-заклетите си врагове - 1
Снимка: БГНЕС

Слуховете, че Арсенал е напът да подпише договор с Диего Коста, получиха нов тласък, след като официално стана ясно, че централният нападател е бил освободен от ангажиментите си с Атлетико Минейро, научихме от официалната страница на бразилския клуб.

33-годишният таран бе заклеймен, като един от най-големите врагове на „артилеристите“, след като с екипа на Челси вкара 5 гола в 7 мача срещу тях. Той се въвлече и в редица неспортсменски конфликти с играчи на съперника, макар по една или друга причина да му бяха спестявани червени картони.

Коста в същото време се доказа като един от най-класните голмайстори през изминалите десетина години. Той има близо 200 гола в по-малко от 500 мача, като към тях е добавил и 72 асистенции. Сприхавият му характер обаче го превърна в проблем за всеки мениджър, с който е имал възможност да работи до сега.

Микел Артета трябва да помисли доста добре дали би искал подобен играч в редиците си, особено след като трябваше да пожертва своя капитан Пиер-Емерик Обамеянг, благодарение на неговите проблеми с вътрешния правилник, пък били те и от по-различно естество.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА