Last news in Fakti

18 Януари, 2022 10:10 1 835 10

Радослав Цонев също си тръгва от Левски

  • радослав цонев-
  • левски-
  • футбол-
  • станимир стоилов

Той и брат му Борислав отказаха да намалят заплатите си, които са сред най-високите в отбора, а новината беше потвърдена и от Станимир Стоилов

Радослав Цонев също си тръгва от Левски - 1
Снимка:

Левски е пред раздяла и с Радослав Цонев. Халфът може да напусне "сините" в следващите дни. Той и брат му Борислав отказаха да намалят заплатите си, които са сред най-високите в отбора, а новината беше потвърдена и от Станимир Стоилов.

Поради тази причина ръководството на столичани е готово да пусне национала със свободен трансфер. Преди дни неговият близнак премина в Черноморец Одеса.

Наскоро Ради е отхвърлил оферта, което никак не се е харесало на шефовете. Много е вероятно в следващите дни Цонев все пак да промени решението си.

На "Герена" вече работят и по негов заместник. "Сините" са в напреднали преговори с Камбуур за Филип Кръстев.

През този сезон Ради Цонев изигра 17 мача за Левски във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    6 7 Отговор
    Ковачев отвори " Спортал " и прочети МЕНТЕТО и тази година не могат да махнат ТИРЕТО.

    Коментиран от #3

  • 2 Лавчис 1992

    9 4 Отговор
    Някой останали да рита топката при рогатите? Скоро администрацията ще влизат като титуляри, може и чистачката на съблекалните. :)))
  • 3 Лавчис 1992

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Аууу, вярно ли? И сега какво ще правим? Голяма мъка, а? И с тире и без тире, винаги сме по-добре! :)
    Тирето има значение само в говеждите глави. На тях горките само това има остана.

    Коментиран от #7

  • 4 Сестрите Цоневи

    4 0 Отговор
    С тези помийни характер’чета. Всеки казва вземи ги ти, а колко са счупени, който ги вземе ядове ще бере с тях!
  • 5 СтатистикО

    1 1 Отговор
    За 20 хил. лв./месечно може да се вземат 3-ма прилични футболисти. Смятам, че качествата и играта на Ради Цонев са за макс. 4-5 хил.лв./месечно. В А група има поне играчи 7-8 като него, които не получават и 5 хил.лв./месечно: Васко Панайотов, Александър Цветков, Радослав Кирилов, Петър Витанов и т.н. Важното е новите, които ще заемат местата на напускащите да са по-добри и след 1-2 г. да им се вземат трансферни суми. Близнаците са си повярвали нещо за по 20 хил.лв./месечно. В България няма кой отбор да им плати и 5 хил.лв./месечно, но щом в чужбина са готови да им плащат са свободни да си опитат късмета. Последния път, когато го направиха се отзоваха в серия "С" в Италия - бяха резерви... Иначе купона в София е голям, Божинката и Славчев ще им липсват!

    Коментиран от #6

  • 6 Въпрос

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "СтатистикО":

    Именмо някои хора ревар и викат ама как....
    та те са от сърце Левскари. Хубаво ама Левски кръжок по родолюбие ли е или ПФК? За родолюбието като си контузен през няколко месеца и вземаш 20 хил лева дали това е точно любов към Левски?
  • 7 Левски 1914

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Лавчис 1992":

    С ТИРЕ или без ТИРЕ все сте Литекс – Етрополе.

    Коментиран от #10

  • 8 нъц

    2 0 Отговор
    Ако го изпуснем значи да си плюем в суратя след като дерехме гърлата, че само Божинката и братчедите крепят духа и внасят класа в Обора на народа

    Коментиран от #9

  • 9 Има лесно

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "нъц":

    Има вариант звънни на Наско и му кажи че ще превеждаш по 20К всеки месец лично за заплатата му и готово. После ако може обясни и на другите момчета че ти си му любовник и за това му даваш парите и те ако искат да си намерят и те любовници.
  • 10 Подуямие

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Вие сте нов отбор регистриран от Лафчис!