Last news in Fakti

18 Януари, 2022 10:45 1 526 0

Наш национал в болница след катастрофа в Италия

  • димитър димитров-
  • волейбол-
  • катастрофа-
  • италия

Автомобилът на юношата на "армейците" се е ударил челно в друга кола, в която са били двама мъже - на 48 и на 52 години

Наш национал в болница след катастрофа в Италия - 1

Волейболният ни национал Димитър Димитров катастрофира в Италия и е настанен в болница, съобщава volleynews.it. Българският диагонал е пострадал в неделя вечер в Равена, където живее и играе за местния Консар от миналото лято, когато напусна ЦСКА.

Автомобилът на юношата на "армейците" се е ударил челно в друга кола, в която са били двама мъже - на 48 и на 52 години. След инцидента тримата са напуснали автомобилите сами без застрашаващи живота травми. Те са откарани веднага с линейка в болницата в Равена. 21-годишният волейболист няма усложнения или фрактури, но лекарите са решили да го задържат няколко дни под наблюдение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА