Last news in Fakti

19 Януари, 2022 19:28 1 092 5

Илиан Илиев е треньор №1 на България за 2021 година

  • илиан илиев-
  • черно море-
  • футбол

Наставникът на Черно море спечели приза със 165 точки и остави зад себе си Стойчо Младенов (156 точки) и Станимир Стоилов (91 точки)

Илиан Илиев е треньор №1 на България за 2021 година - 1
Снимка: ПФК Черно море

Илиан Илиев е треньор №1 на България за 2021 година. Наставникът на Черно море спечели приза със 165 точки и остави зад себе си Стойчо Младенов (156 точки) и Станимир Стоилов (91 точки).

Ето какво казаха Илиев, помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков и Станимир Стоилов:

"Първо трябва да кажа, че съм изненадан. Може би съм го заслужил с резултатите ни през последната година, които можеха да са и по-добри. Това е награда за целия клуб. За мен е чест да съм в тази класация, особено пред хората, които споменахте. Това е огромно задължение, за да продължим да работим още по-добре. Както всеки треньор, искам отборът ми да играе добре, да побеждава постоянно, да запазим резултатите и инерцията, която имаме. Ако можем да влезем в тройката, ще е доста добър успех за нас", заяви победителят Илиан Илиев.

"Извинявам се от името на г-н Младенов и благодаря на всички журналисти. Благодаря на футболистите, които допринесоха за силното представяне, на ръководството, което гласува доверие на Младенов. Смятам, че направихме доста силна есен, надявам се възходът да продължи и през пролетта. Удоволствие е толкова футболисти на ЦСКА да са наградени, те си го заслужиха. Надявам се да се преборим с Лудогорец за шампионската титла. Една от най-хубавите ни победи бе срещу Виктория Пилзен - много силен мач, класически резултат, с продължения, емоционално. Това бе един от най-силните ни мачове", коментира помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен. Искам да поздравя победителите, предполагам, че ще спечелят напълно заслужено. Класациите са затова - да се приемат и уважават. Бе трудна година за нас, имахме от всичко, но футболът е такъв - трябва да намираме решение на проблемите. Надявам се да успеем да достигнем до евротурнирите. Това е мечтата ми и ще бъде равносилно на шампионска титла. Това ще е наградата за всички фенове, които изстрадаха доста и заслужават да видят малко евромачове отново", заяви Станимир Стоилов, който остана на трето място в класацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    4 3 Отговор
    НОРМАЛНО И ЛОГИЧНО!! НАЙ ДОБРИЯ ТРЕНЬОР ДА Е НА ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ!!
  • 2 Бако

    7 2 Отговор
    Браво На Илиан Илиев. От Пловдив съм , но за мен той си е професионалист. Просто ръководи досега не толкова класни отбори , но пък ги прави такива. РЕСПЕКТ.
  • 3 Въпрос

    4 5 Отговор
    Добре,де ,какво спечелиха "Черно море" през 2021?
  • 4 8888

    7 0 Отговор
    Браво Илияне, няколко класи си пред националния селекционер
  • 5 Варна Морето

    1 6 Отговор
    къде са ти трофеите бре, средняци !!!