Last news in Fakti

21 Януари, 2022 12:59 777 0

Черно море и Лудогорец ще играят контрола без публика

  • черно море-
  • контрола-
  • лудогорец ii

В двубоя Илиан Илиев ще даде равни игрови минути на играчите, като в спаринга отново ще вземат участие и юноши на клуба

Черно море и Лудогорец ще играят контрола без публика - 1
Снимка: БГНЕС

Черно море ще гостува на Лудогорец II във втората си контрола от зимната подготовка. Спарингът на "моряците" ще се проведе в Разград в събота от 13 часа. На срещата няма да бъдат допускани зрители, подари изискване на домакините за спазване на COVID мерки. В двубоя Илиан Илиев ще даде равни игрови минути на играчите, като в спаринга отново ще вземат участие и юноши на клуба.

Варненци продължават своята подготовка по план. Днес "зелено-белите" отново тренираха двуразово, като сутрешното занимание бе в Албена, а следобед - ще е на стадион "Младост".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА