Last news in Fakti

20 Януари, 2022 13:32 1 649 0

Този мач Хари Кейн никога няма да забрави

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • лестър

Просто не трябва никога да се отказваш

Този мач Хари Кейн никога няма да забрави  - 1
Снимка: БГНЕС

Хари Кейн определи драматичната победа на Тотнъм над Лестър като мач, който никога няма да забрави.

„Лисиците“ водеха с 2:1 в петата минута на добавеното време, но резервата Стив Бергвайн отбеляза два пъти в рамките на две минути, за да донесе драматичната победа на „шпорите“ на „Кинг Пауър“. Кейн бе с принос за успеха, след като се разписа и даде асистенция за победния гол, като английският национал трудно намираше думи за това какво значи победата за него.

„Какви емоции. Мисля, че като цяло заслужавахме победата, ако трябва да бъда честен. Бяхме по-добри и беше разочароващо да изостанем с 1:2 четвърт час преди края, но създавахме положения. Просто не трябва никога да се отказваш. Да вкараме два гола по този начин в добавеното време – това е мач, който никога няма да забравя до края на кариерата ми“, сподели нападателят на лондончани.

Успехът изкачи Тотнъм на петото място в класирането на Висшата лига, като „шпорите“ са на точка зад четвъртия Уест Хем и с три мача по-малко. За тима на Антонио Конте предстои гостуване на конкурента за топ 4 Челси в неделя


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА