18 Януари, 2022 22:45 891 0

Антонио Конте: Беше много странно, че отложиха мача ни с Арсенал

  • антонио конте-
  • тотнъм-
  • арсенал-
  • covid-19

Италианецът не е доволен от решението на Футболната асоциация

Антонио Конте: Беше много странно, че отложиха мача ни с Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Дербито между Арсенал и Тотнъм през изминалия уикенд бе отложено, след като от лагера на „артилеристите“ поискаха официално това с аргумента, че не разполагат с достатъчно играчи от първия тим, които да бъдат включени в групата след контузиите, наказанията и карантината на голяма част от отбора. Това пък накара Антонио Конте да се озадачи от решението на ръководството на Висшата лига.

Клубът ни направи изявление и мисля, че изрази нашето разочарование от решението. Със сигурност това беше странно“, каза Конте пред Sky Sports.

Редица анализатори в Англия изразиха опасенията си, че клубовете ще започнат да спекулират с апелите за отлагане на мачове, след като около Коледа се стигна до първите подобни решения.

Към момента цели 20 мача очакват нови дати, на които да се изиграят извън обичайната програма, но парадоксът в случая е, че именно „шпорите“ бяха сред клубовете, поставили началото на тенденцията, а днес възроптават срещу същите тези решения, когато удовлетворяват желанията на техните съперници. Дори самият Конте бе сред най-гръмогласните в пресата, за да може в крайна сметка да бъде отложена срещата на тима му с Брайтън през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА