Last news in Fakti

24 Януари, 2022 09:51 8 630 3

Шевченко бързо си намери работа: Става национален селекционер

  • андрий шевченко-
  • полша-
  • национален селекционер-
  • футбол

Полша не успя да се класира директно на световното първенство в Катар, като трябва да премине през бараж срещу Русия в края на март

Шевченко бързо си намери работа: Става национален селекционер - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният бивш украински нападател Андрий Шевченко е много близо до подписване на договор за национален селекционер на Полша.

За последно той води италианския Дженоа, но беше освободен след само два месеца, тъй като пропадането на генуезците в Серия А продължи. Според публикация на vZbirna Шевченко и полския футболен съюз са уточнили всички подробности. Украинецът ще получава 2,5 милиона евро на година, като сумата ще бъде поделена между федерацията и спонсори.

Сега остава Шева да уреди отношенията си с Дженоа, където все още има договор до лятото на 2024 година, макар и да бе отстранен от работата с отбора. Очакванията са той да бъде обявен официално на 31 януари.

Полша не успя да се класира директно на световното първенство в Катар, като трябва да премине през бараж срещу Русия в края на март.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Експерт

    5 4 Отговор
    И какви точно успехи има Шева като треньор, че да го вземат в Полша?!? Или където и да било!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Марто

    0 0 Отговор
    Какви успехи ли Ами със Украйна направи невероятни неща да победиш портокалов например