24 Януари, 2022 10:24 1 345 4

Шампион продава златния си медал от европейското, за да помогне на медицинска сестра

  • благой тодев-
  • биатлон-
  • благотворителност-
  • спорт-
  • златен медал

Каузата се нарича Нели Гълъбова

 Шампион продава златния си медал от европейското, за да помогне на медицинска сестра - 1

Благой Тодев продава златния си медал, който спечели преди броени дни в индивидуалната дисциплина на Европейското първенство по биатлон за младежи в Поклюка (Словения). 20-годишният ни национал реши да предложи на търг ценното отличие, за да помогне на своя съгражданка, която е медицинска сестра и се бори с коварна болест.

"Преди няколко дни, на 19 януари, станах европейски шампион по биатлон за младежи. Преди старта се помолих и си обещах, че ако взема медал ще го продам за кауза. Каузата се нарича Нели Гълъбова. Тя е медицинска сестра от Банско. Помогнала е на много хора, за жалост е диагностицирана с рак. Има нужда от помощ. Медалът ще бъде продаден на търг и всеки, който желае да наддава за него в коментарите под поста ми или да ми пише на лично съобщение, а аз периодично ще качвам информация за най-високата достигната цена до момента. Всеки, който желае да дари отделно, може да погледне информацията, която съм оставил за дарителската сметка. Краен срок на търга, края на олимпийските игли - 20.02.2022 година", казва във видео съобщението си Благой Тодев в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    12 1 Отговор
    Ще го купя и ще го върна на момчето.

    Коментиран от #2

  • 2 хихи

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    С какво ще го купиш, с въшките по главата си?
  • 3 Госあ

    8 1 Отговор
    Истински шампион ! Браво !
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Интересна фамилия ТОДЕВ, момчето може да е роднина на великия банскалия, войводата Радон Тодев...,а сигурно е рода и с македонския харамия Благой Тодев.....