Last news in Fakti

25 Януари, 2022 16:00 6 003 2

Стриптизьорка слезе от пилона, за да стане звезда на UFC (ВИДЕО)

  • кристъл демопулос-
  • ufc-
  • силвана гомес гуарес

Тя отново доставя удоволствие на мъжете, но по съвсем различен начин

Бойните спортове и красивите жени често вървят ръка за ръка, но обичайно дамите остават край ринга, за да наблюдават насилието от дистанция. Не подобна е съдбата на 33-годишната Кристъл „Ванеса“ Демопулос, която първоначално изкарва прехраната си с танци на пилон, а след това решава, че трябва да последва мечтата си и да стане боец в смесените бойни изкуства.

„Малкото чудовище“, както ѝ е прякорът в бойните среди, записа първия си мач за UFC през изминалия уикенд в една от подгряващите срещи за мача между Франсис Нгану и Сирил Ган. Тя се изправи срещу Силвана Гомес Гуарес и успя да спечели с прилагане на армбар още в първия рунд.

View this post on Instagram

A post shared by Tyree (@shortyree_)

Демопулос сама споделя, че цели 13 години е работела като стриптизьорка по нощните клубове, а за въпросния мач се е готвила по-малко от два месеца.

В миналото тя все пак има участия и за други вериги, като активът ѝ бе от 6 победи и 4 загуби преди успеха над Гуарес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    7 1 Отговор
    По-скоро са го свалили от пилона тоя джендър!
    Пък тоя черничкия си е гей пасивен от самолет си личи!
  • 2 Професора

    4 0 Отговор
    Егати грозната стриптизьорка , честно...