Last news in Fakti

26 Януари, 2022 18:00 1 510 10

Гонзо: Бъркаме в раната, за да може някои клубове да спрат да дерибействат (ВИДЕО)

  • георги иванов-гонзо

Новият технически директор към БФС започна обиколката си из страната, за да научи част от проблемите на родните клубове

Гонзо: Бъркаме в раната, за да може някои клубове да спрат да дерибействат (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Време е да предлагаме решения за проблемите на клубовете“ - това бяха думите на Георги Иванов-Гонзо при едно от първите му интервюта, откакто бе назначен за технически директор към БФС. Той се закани да сложи край на порочната практика едни отбори да се облагодетелстват пред други по служебен път в коментара си пред KotaSport.

Убеден съм, че ще има недоволни. Убеден съм, че няма да бъдат доволни някои клубове, които в последните години дерибействат. В крайна сметка трябва някой да бръкне с пръст в раната, за да можем да излекуваме футбола. Моята работа е да се виждам с клубовете, да виждам къде са проблемите, да предлагаме решения. Да казват клубовете къде са техните проблеми, за да ги намираме“, каза Гонзо.

Той също така избра позицията на неутралитет по темата с конгреса през март, където все още има спор дали да бъде изборен или тази точка от него да отпадне след предходното решение за преизбирането на Борислав Михайлов.

Иванов изрази още увереност, че Ясен Петров е на правия път в националния отбор, защото се е постарал да подмлади състава и това е дало известни резултати.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфa Вълкът

    8 2 Отговор
    Спрягане на глагола моткам се!

    Коментиран от #3

  • 2 Bob

    7 2 Отговор
    Постоянно се клатеше нещо, май му се ходеше до тоалетна. А за раната, не трябва ли да се изстиска гнойта, изреже гнилото и да се остави да зарастне, може добави малко свежа кръв?
  • 3 Левски 1914

    5 8 Отговор

    До коментар #1 от "Алфa Вълкът":

    Литекс с ТИРЕ е цска МЕНТЕ.

    Коментиран от #5

  • 4 Герак Митко

    11 5 Отговор
    На тоя кога ще му присаждат мозък?
  • 5 Aлфа Bълкът

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Играете с открадната емблема и фалшив лиценз, Лефски-Лафчис.
  • 6 Мим

    4 1 Отговор
    Хубаво го е намуслил,дано има и резултат,а не само лоьунги,както до сега...
  • 7 Jacques Yves Moineau

    7 3 Отговор
    Боже боже, прибери си вересиите. И тоя се взе на сериозно, ще оправя футбола. Дядо ми казваше: със стари моми, нов бар дак не се прави.

    Коментиран от #8

  • 8 Татуиран манекен

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Jacques Yves Moineau":

    А на запад казват с калинки дето един ден нямат трудов стаж извън терена и тоалетна не може да се управлява.
  • 9 Глиган Припоков

    2 2 Отговор
    ГОНЗО Е МЬЖКАР И ДЬРЖИ НА ДУМАТА.ТАКИВА ХОРА СА НУЖНИ ВЬВ ФУТБОЛА ВЬВ МОМЕНТА .СЬЩОТО Е СЬС ДЬРЖАВАТА ВЬВ МОМЕНТА ИМА САМО ЕДИН КОЙТО МИСЛИ ЗА ТАЗ ИЗСТРАДАЛА ДЬРЖАВА И ТОВА Е КОСТАДИН КОСТАДИНОВ.
  • 10 дико

    4 1 Отговор
    Ега ти управата на БФС щом опряха до тоя да оправи футбола в страната . Пази боже сляпо да прогледа . Ще обиколи клубовете преди конгреса и защо ?