Last news in Fakti

9 Октомври, 2022 18:33 1 318 4

Гонзо: Жребият ни не е най-тежкият

  • георги иванов-гонзо-
  • българия-
  • евро 2024

Техническият директор към БФС вижда поводи за оптимизъм

Гонзо: Жребият ни не е най-тежкият - 1
Снимка: БГНЕС

България ще мери сили с Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва за едно от двете места, даващи право на участие на Евро 2024 в Германия, а това дава повод на Георги Иванов-Гонзо да е „умерен оптимист“, както сам се изрази пред БНТ.

Трябва да бъдем умерени оптимисти предвид съперниците. Смятам, че не е лек жребият, но пък не е и от най-тежките. Ще направим всичко възможно да се представим по най-добрия начин. Очаквам да се представим по добър начин. Трябва да сме умерени, да знаем какво ни чака. Нито един от отборите не е слаб, да не слагаме каруцата пред коня“, каза „Гонзо“.

Той смята, че победите над Гибралтар и Северна Македония са една добра основа, върху която да се работи, за да се сложи край на дългото отсъствие на страната ни от големите футболни форуми.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    1 0 Отговор
    Групата е лека. Можеше А, B или С. Само ЦСКА!
  • 2 Иван Грозни

    3 0 Отговор
    Гонзалий, ти на коя планета си бе човек? Кого ще победим, я кажи! На перуката коса, на тебе брада.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 дебела кратуна

    0 0 Отговор
    Ще спорим с Литва за предпоследното място!