Last news in Fakti

26 Януари, 2022 19:45 1 528 15

Левски разтрогна с още един от своите таланти

  • гьоко зайков-
  • левски

„Сините“ продължават да късат контрактите на своите играчи

Левски разтрогна с още един от своите таланти - 1
Снимка: БГНЕС

Гьоко Зайков се превърна в поредния играч на Левски, който тази зима си тръгва безвъзмездно и макар официалната информация да е, че двете страни са се разбрали без особени драми, фактът, че „сините“ не получават пари от въпросните раздели, със сигурност буди съмнения за проблеми на „Герена“.

Полузащитникът последва примера на Борислав Цонев, Христос Сиелис, Мартин Петков, Ивайло Найденов, Георги Александров и Симеон Славчев, който също освободени през изминалите няколко седмици.

26-годишният македонец дори има няколко мача за националния си отбор, но така и не успя да се сработи със Станимир Стоилов и само 6 месеца след пристигането си отново излиза на трансферния пазар.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    3 0 Отговор
    Какви пари да вземат като договорът му е до юни??? Кой ще плати пари като меже да сключи от сега договор и да го има без пари след 5 месеца? Отдавна се знаеше че Зайков изхвърча още от момента на подписване с Цонко. Няма драма.

    Коментиран от #3

  • 2 Стоян Александров

    2 0 Отговор
    Левскар съм . Та искам да попитам другите левскари : ЗАЩО КАТО Е ТОЛКОВА ДОБЪР ТОЗИ ДРУГАР НЕ ГО ПРОДАДЕМ ЗА МИЛИОНИ ЕВРО, А РАЗТРОГВАМЕ ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ ? Само това ми отговорете. Така не губим ли десетки милиони евро ?

    Коментиран от #4, #7

  • 3 Стоян Александров

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    Ааааа не така, неееееее. Трябвало е още на лятоска да се продаде или удължи или да се е подписало за повече години. Нееееее. Не така. Смешни ставаме пак. Хората продават ние подаряваме. Смешни сме. Срам ме е. Стига. Насо и Мъро на.лятоска да си ходят. Като се оправи Левски и станем милярдери да дойдат и да направят вече отбор с парите. Сега отселяваме.

    Коментиран от #8

  • 4 Мим

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Ами защото явно не го харесва Мъри и гледа да го освободи,но трябва да видим ,кой и защо го привлече и представи като много добър,а сега се оказа,че не става.Проблема,че не намаля заплатата си,а и за който и да е,е за парлама....

    Коментиран от #6, #10

  • 5 Герак Митко

    2 0 Отговор
    Този талант на Левски не е ли македонски талант?

    Коментиран от #11

  • 6 Стоян Александров

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мим":

    Така е. Да. Сега гледай сеирите и с тези новите докарани. Още по-трагични. И неустойки ще има. Този поне се договори, ама новите ще ни разкатаят. Щото .... да не казвам защо, че ще ме изтрият.... пустата му цензура не може човек да се изкаже ДОСТОЙНО...КАТО БЪЛГАРИН ТАКА, ЧЕ ДА БЪДЕ РАЗБРАН ПРАВИЛНО.
  • 7 Левскар

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Защото договорът му е до юни, и който иска може да подпише още сега с него и да си го вземе без пари юни. И никой не казва че е много добър. И престани да се пишеш за Левскар, ти си препознал се чорбар. Хем ревеш че Левски нямат пари хем питаш що се отърваваме от играч с 14000 лв заплата, смешен си.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Стоян Александров

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар":

    Тя баба ми го докара, баба ми му подписа договор за тези пари, баба ми ще понесе отговорноста за него, АМА КОЙ ЩЕ ПОНЕСЕ ПИТАМ АЗ ОТГОВОРНОСТА ЗА НОВИТЕ ? Че са тотал щета още от сега го виждаме КОЙ, КОЙ, КОЙ. След провала този да плати цялата сметка, а не да се прави на голямата работа....

    Коментиран от #12

  • 10 Левскар

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мим":

    Какво да гледаш момчете какви ги говорите забравихте ли??? Юни месец в Левски имаше 8 юноши и братя Цоневи!!!! Сезона почваше Левски нямаше 11 играча чудехме се как ще играят без професионални договори. Живко Миланов ги доведе на пожар и Шелис и Гьоко без да има избор. Гьоко дойде средата на Август сезона се играеше, колко играче ще намерите когато първенствата са почнали??? Изкарахме голям късмет с него. Той дойде в Левски само защото беше останал без отбор в започнат сезон. Помогна много, но пътищата се разделят.
  • 11 Подвежда

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Герак Митко":

    Заглавието е подвеждащо.
  • 12 Левскар

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Стоян Александров":

    Кои са тотал щета бе припок ти знаеш ли им имената? Видя ли ги поне 5 минути как играят смешник. Сонко е на четвъртфинал на купата на Африка, Цунами направи супер мач срещу Бохемианс а Филип е просто диамант. И Велтон ще го видим ти си гледай вашите марокански скакалци и сириски бежанци и не се обаждай. Във всяка статия за Левски плюеш ходи си при чорбарските статии и коментирай.

    Коментиран от #13

  • 13 Припок

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Левскар":

    Искрено се забавлявам, на ежедневния дуел между рогати. Стоянчо колкото и да е заблуден по отношение на ЦСКА, трябва да му се признае, че поне е обективен в изказванията си за Левски. На всички ни е ясно, че просяците са трагедия и стават все по-зле. Не знам от къде го вадят този оптимизъм фенчета като тебе. О, забравих, вие " спасявате" отбора. 🤣 Я по-добре си злобей под статиите за ЦСКА, че ставаш смешен вече. Да са живи и здрави Сираков и Мъри и все така "успешно"да водят отбора.

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Припок":

    Вие на Литекс , който играе с лиценза на Етрополе цска ли викате.
  • 15 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Припок":

    Добре Стояне, ще се видим март.