Last news in Fakti

26 Януари, 2022 20:45 2 077 5

16-годишен любимец на Мъри Стоилов: Левски ще спечели Купата!

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • купа на българия-
  • асен митков

Младокът вярва, че отборът му има сили, за да се пребори за трофея през пролетта

16-годишен любимец на Мъри Стоилов: Левски ще спечели Купата! - 1
Снимка: БГНЕС

Най-младият участник в лагера на Левски в Белек Асен Митков сподели убежденията си, че тимът му ще успее да спечели Купата на България, въпреки всички проблеми, с които се сблъсква в момента.

Няма как моите цели да са различни от тези на треньорския щаб, затова си пожелавам да спечелим Купата на България. Вярвам, че ще го постигнем. Ще работя здраво, за да бъда на нужното ниво в случай, че Станимир Стоилов реши отново да разчита на мен“, коментира 16-годишният талант пред БНТ.

„Сините“ завършиха първата половина на сезона с няколко позитивни резултата, които изкачиха клуба до топ 6, а за Купата отборът гостува на Септември София на 2 март в 1/4-финалите.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    2 3 Отговор
    Тази статия е за чорбаря Стоян Алелсандров. После може да прочете и интетвюто на Марин Петков ако все още не му е лошо. А като види че и 20 годишният Филип Кръстев подписва с Левски ще му стане лошо и ще трябва Амос Юга от смешното му отборче да му прави изкуствено дишане.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Уважение

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    към обора от село Подуяне.

    Втори след вторите.
  • 3 Уве Зелер

    7 1 Отговор
    Не, лефски НЯМА да спечели купата!
  • 4 АС 23

    7 1 Отговор
    Малкият е искал да каже... калъфката на купата!
  • 5 Стоян Александров

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    Добре. Евала за момчето. А ще играе ли ? Щото милионните трансфери на пейката ли ще седят ? Точно това момче ще бъде провален от Мъри, а е талант. 20 такива като него искам. Само такива нахъсани и талантливи и ето ти СУПЕР ЛЕВСКИ. За това пиша толкова време. А не чуждите които ще му изядът мястото защото са давани милиярди за тях.