27 Януари, 2022 18:00 1 804 5

Стадион се срути под краката на фенове на Депортиво Ла Коруня (ВИДЕО)

  • депортиво ла коруня-
  • самора

Инцидентът стана секунди след победния гол на гостите в мач от третото ниво на испанския футбол

Испанската футболна общественост бе разтърсена от нов инцидент с едно от съоръженията в страната, което се срути под краката на екзалтираните фенове на Депортиво Ла Коруня, научихме от dsport.

Инцидентът става секунди след победното попадение на Алберто Куилес в края на мача срещу Самора, когато играчите се втурнаха да празнуват край корнера в близост до своите верни запалянковци. Преградата между седалките и игрището се срути под натиска на хората и десетки души се озоваха на земята. За щастие, пострадалите са с леки наранявания, като най-тежкото сред тях е счупване на глезен.

Срещата едва не бе прекратена в резултат на разрушения стадион, но официалните лица прецениха, че медиците ще могат да си свършат работата безпрепятствено и последните 2-3 минути бяха доиграни.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    1 1 Отговор
    А стадиона на цеца няма да се срути. Защото няма стадион...хахахахаха.
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    4 1 Отговор
    Явно строителните фирми на ГЕРБ и ПлювнаАлиев са стигнали до Испания...
  • 3 ТОВА СИГУР СА ГО СТРОИЛИ

    0 2 Отговор
    БЕЖАНЦИ ДЮЛГЕРИ ОТ БЕ ГЕ 🤔
  • 4 Емил

    2 0 Отговор
    Говеда!
  • 5 Знайко

    1 0 Отговор
    Не се е срутил стадиона. Запалянковците откриха парапета. На футболните маймуни, какъвто и парапет да им сложат, пак ще го изкъртят. Паднали си от 1-1,5 м. на земята, какво толкова да им стане.