Last news in Fakti

31 Януари, 2022 09:34 1 785 0

Пике: Говорих със звезда на Реал Мадрид и се опитах да го убедя да дойде в Барса

  • барселона-
  • жерар пике-
  • реал мадрид-
  • винисиус жуниор-
  • футбол

Ако бях Ерлинг Халанд и исках “Златната топка” нямаше да отида да играя в един отбор с Мбапе

Пике: Говорих със звезда на Реал Мадрид и се опитах да го убедя да дойде в Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Един от лидерите на Барселона - Жерар Пике се е опитал да убеди новата звезда на Реал Мадрид Винисиус Жуниор да премине в каталунския гранд пред лятото.

Разкритието направи самият защитник пред каталунското издание Спорт. Според Пике очакваното привличане на Килиан Мбапе на “Сантияго Бернабеу” би намалило шансовете на бразилеца да спечели “Златната топка”.

“Ако бях Ерлинг Халанд и исках “Златната топка” нямаше да отида да играя в един отбор с Мбапе. Говорих с Винисиус и се опитах да го убедя да дойде в Барселона”, казва Пике.

Винисиус Жунииор е част от Реал Мадрид от 2018 година, след като беше привлечен от Фламенго. Договорът му с “кралския клуб” е до лятото на 2024 година. Този сезон в Ла Лига той има 12 попадения и 5 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА