31 Януари, 2022 18:00 850 7

Стефка Костадинова вярва, че олимпийската ни делегация ще се представи добре на Игрите в Пекин

  • стефка костадинова-
  • олимпийски игри-
  • пекин 2022

Шампионатът стартира на 4 февруари и ще продължи 16 дни

Стефка Костадинова вярва, че олимпийската ни делегация ще се представи добре на Игрите в Пекин - 1
Снимка: БГНЕС

Българската делегация за Олимпийските игри в Пекин прави последни приготовления за началото на най-големия зимен спортен форум в света, а председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпраща отбора с оптимизъм.

Нека просто пожелаем от сърце успех на българските олимпийци в Пекин. Вярвам, че те ще носят с гордост родните екипи с герба и ще покажат максимума от своите възможности. Нека ги подкрепим като представители на една силна духовно и физически нация“, каза Костадинова в интервю пред официалната страница на БОК.

Тя припомни песимизма, с който бяха изпратени българските спортисти в Токио през миналото лято, когато България спечели рекордно нисък брой квоти за лятната Олимпиада, но впоследствие същият скромен екип се прибра у дома с цели 3 златни медала и още куп престижни успехи.

Желая здраве и хубави дни за участници, гости и организатори на ХХСIV Зимни олимпийски игри. А на зрителите, слушателите и читателите у нас - много приятни вълнения и емоции с изявите на световните спортни звезди и - надяваме се - с успехите на българските олимпийци. На добър час, Пекин 2022!“, каза още рекордьорката във високия скок.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    4 0 Отговор
    Делегацията може,ама спортистите ни едва ли!
  • 2 И накрая

    4 0 Отговор
    Като Макетата.Добро сме играли,нямало сме шанс…
  • 3 Кириос

    3 0 Отговор
    Трябва да се прави повече за спорта .Стефка е икона ,но не е всискателна към управляващите .За да се оправи спорта трябва твърда ръка
  • 4 и тя

    5 1 Отговор
    е за метла!....
  • 5 овчарска тояга

    5 0 Отговор
    Нищоправища кокона...
  • 6 Гео

    1 0 Отговор
    Китайските кръчми тръпнат в очакване.
  • 7 за тая няма ли

    1 0 Отговор
    мандатно ?!Вечна,като Батето-скоча...