Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 17:30 2 734 6

Бивш играч на ЦСКА и Лудогорец: Великата публика на „червените“ заслужава титла

  • иван стоянов-
  • цска-
  • лудогорец

С подобни изказвания без съмнение ще си върне част от изгубената любов на феновете

Бивш играч на ЦСКА и Лудогорец: Великата публика на „червените“ заслужава титла - 1
Снимка: БГНЕС

Бившето крило на ЦСКА и Лудогорец Иван Стоянов избра страна в борбата за титлата този сезон, посочвайки „червените“ за неговия избор за шампион.

В ЦСКА има добри играчи, но все си мисля, че Лудогорец стои по-добре. Дано „червените" успеят да зарадват феновете си, защото тази велика публика го заслужава. В Лудогорец се направиха много промени, но в крайна сметка мисля, че са в по-добра позиция“, каза Стоянов пред „Мач Телеграф“, цитиран от „Топ спорт“.

Той също така изрази недоумението си от уволнението на Валдас Дамбраускас и раздялата със Станислав Генчев, въпреки факта, че „орлите“ останаха начело в Първа Лига под тяхно ръководство.

Що се отнася до проблемите на „армейците“, Стоянов посочи защитата, тъй като смята, че в момента Юрген Матай е без реална алтернатива в центъра на защитата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА (България)

    3 7 Отговор
    ЦСКА ВЪЗКРЪСНА, тубата и гунди - НЕ!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Един Човек

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "Само ЦСКА (България)":

    Вие я погребахте бе “слепец”! Не съм видял някой да влиза там от където е излезнал!!!!Ако си пиеш лекарствата ще разбереш , че седалището на маймуната никога не е било оранжево…а вие сте точно такива!! И не е важно какво казва Стоянов,Гришата,бате Ицко или “ извънземния” Стойчо!Важно е какво мисли Домуса…а той мисли, че не сте дорасли още!
  • 3 mad forest

    1 3 Отговор
    До 1:Не се на..рай - бившия играч говори/ моли се (дано, ама надали) за бившата публика. Понеже трудно разбираш: не се отнася за теб /вас!
  • 4 Левски 1914

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "Само ЦСКА (България)":

    Ще възкръсне когато цъфнат налъмите.
  • 5 Мим

    2 2 Отговор
    Абе на тебе ,велико е изглежда дупето...
  • 6 ИСТИНАТА

    0 0 Отговор
    За ЦСКА ДА, но НЕ за НЕДОРАЗУМЕНИЕТО "цска ТИРЕ софия"!!! Време е "ОРАНЖЕВИТЕ" да си се ПРИБЕРЪТ в Ловеч!!! РАЗКРИТИ са!!!