Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 19:32 1 154 6

Най-добрият ни биатлонист: Болно ми е, че държавата не ни оказва адекватна подкрепа

  • владимир илиев-
  • пекин 2022-
  • биатлон

Той ще представя страната ни на четвърта поредна Олимпиада

Най-добрият ни биатлонист: Болно ми е, че държавата не ни оказва адекватна подкрепа - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добритя български биатлонист Владимир Илиев изрази огорчението си от факта, че българската държава години наред неглижира една от най-престижните зимни дисциплини.

Биатлонът е най-успешният зимен спорт, но той не получава адекватна подкрепа от държавата вече толкова години. Нашите състезатели трябва да се съревновават и го правят постоянно с елитните представители не само на утвърдени суперсили като Норвегия, Франция и Германия, но и на такива, които преди години сме ги учили на биатлон, а сега изоставаме“, каза Илиев пред Sportal.

Биатлонистът ни ще представя България на четвърта поредна Олимпиада, което го прави и най-опитният ни състезател в тазгодишната делегация в Пекин.

Най-големият спортен форум стартира официално на 4 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стъки

    7 4 Отговор
    Аз пък от Прасен Крадлев бях доволен.Подкрепяше ме с милиони.
  • 2 Абе

    2 11 Отговор
    Каква подкрепа искаш, ти сети ли се да изразиш подкрепа за изчезналата китайска тенисистка ! ...Или просто не ти пука !
  • 3 Руди кълвача

    5 4 Отговор
    Тоя пък не разбра ли че министерството на спорта вече се казва министерство на Гриша Ганчев. Да хиди да му целува ръката марионетката му Руди да отпусне малко пари.
  • 4 Taka si e

    3 4 Отговор
    Всички т.н спортисти зинали държавата да им помага. А какжо са постигнали ? НИЩО. А на всичкото отгоре ако спечелят нещо и получат голяма парична награда, дори и данъците не си плащат. След това реват, че им били малки пенсиите. ПАРАЗИТИ.
  • 5 Еее и ти пък

    5 0 Отговор
    стадиона на ЦСКА е по-важен!!!!! за новото недоразумение назначено за министър!!!! Първата му работа не бе олимпиадата, масовия спорт, спортни школи, училища а ..... стадионче за ЦСКА!!!!
  • 6 бягай бе

    3 0 Отговор
    Плачко! Нахалник си...