Last news in Fakti

5 Февруари, 2022 19:34 1 252 3

COVID-19 атакува efbet Лига, звезда на Ботев Пд също заразен

  • ботев пловдив-
  • тодор неделев-
  • covid-19-
  • efbet лига

Неделев е дали положителен резултат на последните тестове

COVID-19 атакува efbet Лига, звезда на Ботев Пд също заразен - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ботев (Пловдив) - Тодор Неделев е поредният футболист в efbet Лига, който е заразен с коронавирус, съобщава БНТ.

Неделев е дали положителен резултат на последните тестове. Това ще доведе до спешни нови проби на всички от щаба на "канарчетата". Заразата пламна в няколко отбора от родното първенство, като два мача от кръга няма да се играят.

Царско село - Берое, който трябваше да е днес, но заради положителни случаи при домакините срещата бе отложена. По-рано бе отложен и двубоят между Ботев Враца и Славия.

Дербито между Левски и Локо (Пловдив) на 99% също няма да се играе, след като вчера стана ясно, че “сините“ имат нови седем футболисти с инфекцията, с което бройката достигна до 11.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковид 19 хахха

    3 0 Отговор
    COVID-19 атакува efbet Лига??Атакува ви мозъците.
  • 2 Стоян Александров

    1 0 Отговор
    Вие нормални ли сте ? Да играе кой с каквото има. И без това чужденците са смешни, българите мнооооогоооо слаби. Поне да минават по- бързо мачовете и да се свършва. За туй ки бяха в Турция един месец ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.