Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 15:30 704 0

Ювентус остава без капитана си до март

  • джорджо киелини-
  • ювентус

Ветеранът отново лекува травма в прасеца

Ювентус остава без капитана си до март - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини отново ще трябва да се отдаде на лечение, като този път ще отсъства поне до началото на март, научихме от италианската преса.

37-годишният централен бранител получи контузия в левия прасец по време на успеха с 2:0 над Верона през уикенда, когато в дебютите си се разписаха Денис Закария и Душан Влахович.

Очаква се Киелини да се завърне в игра за срещата със Специя на 6 март, но междувременно ще пропусне дербитата с Аталанта и Торино, както и 1/4-финала за Купата на Италия срещу Сасуоло и първия 1/8-финал срещу Виляреал в Шампионската лига. На 27 февруари има и гостуване на Емполи в Серия А, но то не представлява чак толкова висок интерес за „бианконерите“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА