10 Февруари, 2022 17:30 1 604 1

Съдят треньор по MMA по обвинения в сексуално посегателство над млади момичета в октагона

  • mma-
  • сексуален тормоз-
  • даниал бахрамфар

Канадските власти са стартирали разследване за случаи от 2016 г.

Съдят треньор по MMA по обвинения в сексуално посегателство над млади момичета в октагона - 1
Снимка: Shutterstock

34-годишният треньор по смесени бойни изкуства Даниал Бахрамфар стана обект на разследване от властите в Канада, след като срещу него бяха повдигнати обвинения в сексуално посегателство над непълнолетни момичета, научихме от „Кралската канадска полиция“, цитирана от Boec.bg.

Смята се, че Бахрамфар се е възползвал от децата през 2016 г., когато им е показвал техники за самозащита при борба на земята.

По това време той е главен треньор в спортната зала „Scorpion Combat Sports“ в Пийт Мидоус, където традиционно се подготвя UFC звездата Тристан Конъли.

Следователите са започнали работа по случая през октомври 2021 г. и се очаква скоро да внесат разкритията си в съдебната зала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прост Руснак

    6 1 Отговор
    Ставаш масажист, идва девойка да я масажираш и след масажа реве, че е сексуален тормоз... Та и тук така.