Last news in Fakti

30 Април, 2013 12:42 1 362 0

10 момента на лудост от Балотели

  • дартс-
  • бой-
  • тениска
10 момента на лудост от Балотели - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Марио Балотели е един от най-откачените футболисти в днешно време. Освен класен нападател, италианецът е и голям шоумен. Предлагаме ви интересна класация с 10 момента на лудост от страна на чернокожия играч, които ще останат в историята и един ден ще се четат на малките фенове като приказки за лека нощ.

10. "Защо винаги аз?"

След като вкара гол на кръвния враг Юнайтед, тогавашния играч на Сити показа тениска с надпис „Защо винаги аз?“. Очевидно недоволен от факта, че всеки път попада във фокуса на обективите, Балотели изрази мнението си по въпроса по странен начин.

9. Скучно ми е – ще хвърлям стрелички от дартс по съотборниците

През март 2011 година Балотели е отегчен. Тогава решава как да се пребори със скуката – цели съотборниците си със стрелички от дартс. За радост, няма пострадали. Наказанието е 120 хиляди евро.

8. Разходка до женски затвор

През октомври 2010 година Балотели паркира Мерцедеса си пред женски затвор. Попитан какво прави там от органите на реда, той отговаря „не знаех, че е нужно разрешение, за да посетя това място“.

7. Прекъсната пресконференция

При представянето на Андреа Страмачони начело на Интер, никой не очаква бившия любимец на публиката от Милано да се появи от нищото. Грешка! Балотели влиза с валсова стъпка и се здрависва с шефовете.

6. Бой с треньора

По време на тренировка Марио влиза по брутален начин в краката на съотборника си Скот Синклеът. Треньорът Манчини е вбесен и гони Балотели. Очевидно несъгласен с решението, „Супер Марио“ се сдърпва с италианския специалист.

5. Псувня в ефир

Веднага след спечелването на ФА къп, британски репортер решава да вземе интервю от италианеца. Груба грешка! Попитан какво мисли за представянето си през сезона, Марио отговаря „Целият ми сезон бе shit“. Тук ще оставим превода на вас.

4. Носи тениска на кръвния враг

Още играч на Интер, Балотели се появява в нощно заведение с тениска на градския съперник Милан, на който симпатизира още от дете. Познайте каква е реакцията на „нерадзурите“...

3. Катастрофа с новото Ауди Р8

Едва две седмици след акостирането си в Манчестър, Балотели катастрофира с новата си придобивка – Ауди Р8, който се оценява на 166 хиляди евро. По време на инцидента Марио има над 5000 паунда джобни в себе си. Попитан защо носи такава сума, отговаря „Защото съм богат!“.

2. Подигравка с Един Джеко

Босненският футболист отбелязва гол, който носи победа над Блекбърн в местното първенство. Джеко отива да поздрави публиката, но е неприятно изненадан – Балотели го поваля в гръб.

1. По дяволите, не мога да се облека

На една от тренировките Марио Балотели има странен проблем – не може да си облече тениската. Разбира се, става обект на подигравки и много други футболисти го имитират след това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА