Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 21:02 4 878 9

Какво се случва в Берое? Хубчев тренира отбора без договор, старият щаб гледа отстрани

  • берое-
  • петър хубчев-
  • петър колев-
  • стоян ставрев-
  • емануил луканов

Дано тази гавра с треньори, персонал и фенове най-накрая да приключи

Какво се случва в Берое? Хубчев тренира отбора без договор, старият щаб гледа отстрани - 1
Снимка: БГНЕС

Помощниците на напусналия Берое Петър Колев продължават да се водят на работа в клуба, пише zara-live. Става въпрос за Стоян Ставрев и Емануил Луканов, който все още не са разтрогнали договорите със "заралии" и продължават да се явяват на работа, като гледат тренировъчния процес отстрани.

В същото време заниманията се водят от обявения за нов наставник Петър Хубчев, който обаче все още няма подписан договор с клуба. За момента няма информация докога ще продължава това аматьорско отношение в клуб, който е с дългогодишна футболна история. Още повече че първия мач от efbet Лига чука на вратата. На 20 февруари "заралии" гостуват на Царско село и ако дотогава ситуацията в клуба не се нормализира, може да се стигне до доста комична ситуация.

В момента в клуба с Про лиценз са кондиционният треньор Пламен Липенски и спортният директор Ивко Ганчев. Някой измежду двамата ще трябва да седи на пейката за срещата с "царете". Петър Хубчев пък ще дава напътствия от трибуните, а щабът на бившият наставник Петър Колев малко встрани от него също ще наблюдават мача, тъй като се водят на работа.

Дано обаче ръководството, което и да е то (ново, старо) да подреди нещата в един от най-старите клубове в България и тази гавра с треньори, персонал и фенове най-накрая да приключи.

Какво се случва в Берое? Хубчев тренира отбора без договор, старият щаб гледа отстрани


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хи хи хи

    2 3 Отговор
    Бойко е виновен !
  • 2 Подписалия с НЕМСКИ ПАСПОРТ

    3 7 Отговор
    Тоя как ще ги закопае и тях. Окото му няма да мигне, когато разбере, че не могат да му плащат заплатата. Ще ги осъди с НЕМСКИЯ си паспорт!
  • 3 В е л и к и я

    5 7 Отговор
    Тоя неграмотник там вече ще го бият ....!
  • 4 Б група

    5 7 Отговор
    Б група и после аматьорите, достатъчно изядоха 53 милиона на БГ данекоплатец, само и само един смамр от Зарата на име Евлоги Динчев - вижте го в нета да пише по форумите

    Коментиран от #8

  • 5 кУмУнист

    7 2 Отговор
    Може фенове да се ядем, да се бъзикаме, да се плюем, но име и неща които трябва да ни обединят, а именно футбола и треньорството. Няма как да се подиграват с треньори, доктори, абе с всеки милеещ за спорта, а ние да гледаме и да се смеем. Време е Михайлов да остави федерацията и друг да се заеме, че другото е гавра. Няма Левски без цска, няма и Ботев без Локо, това са фактите. Ние феновете искаме футбол, а не политика.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Промяна

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "кУмУнист":

    Стига другият да не е мързелив предател, татуиран и арогантен манекен без ден стаж извън терена.
  • 8 Зарко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Б група":

    Ти педерче...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.