11 Февруари, 2022 08:00 1 552 2

Обявиха датата за „Сблъсъка на титаните“ - Хафтор Бьорнсон срещу Еди Хоу

  • еди хоу-
  • хафтор бьорнсон

Бившите носители на титлата „Най-силен мъж на планетата“ ще премерят юмруците си

Не всеки може да се похвали, че е бил провъзгласяван за „Най-силен мъж на планетата“, но Хафтор Бьорнсон и Еди Хоу са сред тези богоизбрани. Дните им на силови атлети обаче са зад гърба им и сега е време те да премерят юмруците си на боксовия ринг.

Официално вече имаме дата за срещата и тя ще бъде 19 март 2022 г., а арената на събитието ще е Dubai Duty Free Tennis Stadium, научихме от двамата гиганти.

„Тор“ видимо вече загуби огромно количество от мускулната си маса, докато Хоу изглежда все още е по-близо до формата си от дните, когато носеше „Камъните на Атлас“. И все пак съревнованието вещае да е един истински „Сблъсък на титаните“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    3 0 Отговор
    Не е Хоу, а Hall!
    Проверявайте ги малко тия имена!!!
  • 2 Няма да спираме

    4 0 Отговор
    Интересно ми е Курбан кога ще се изкаже експертно по темата и ще се оплаче, че не са му дали шанс да се бие той! :D